Dirigit a tots els pares/mares amb fills/es que començaran P3, o es troben a P4 o P5.

El taller es presenta en forma de xerrada. Es presenten els diversos temes a tractar relacionats amb el món de la educació i de la família, fent-ne una introducció per part del formador. Es promou la interacció amb els assistents, dinamitzant diàlegs que sorgeixin de forma espontània, i fomentant l’intercanvi de idees.

El caire del taller, així com els continguts de la xerrada, és molt pràctic, ja que la finalitat és donar eines als assistents perquè reflexionin sobre la seva pràctica com a família, la importància dels rols parentals i la indispensable vinculació amb els centres educatius on han escolaritzar els seus fills i filles.

Impartit per Oriol Castellví, director de l’escola La Floresta de Sant Cugat.image

Abrir chat
Hola
¿En qué podemos ayudarte?